Current updates:
This place where you know the real of me. Do follow guys

Friday, 11 December 2015

I'm not perfect

Assalamulaikum ,



Dah lama aku tak buat entry baru . serious aku rindu zaman blog aku dan sekarang ni ramai blogger kurang update entry baru . bukan tkde terus , tak ramai mana . aku malas nak cakap yg blog aku ni berhabuk dan aku kene tiup debu yg kononnya debu ade je . sebab hampir setiap entry aku tulis camtu . intro lapukk kahkahkah

Tkpelaa itu lain cerita . aku just nak cerita kat sini pasal kehidupan aku menjadi PKU . Pku ni dianggap sebagai penolong ketua pelajar . gila -_- dah aku benci ckp pasal ni tpi sbb aku tk suka aku nak cerita biar suatu hari nnti even 10 thun from now or 20 years later ? budak sekolah akan baca entry aku ni dan tahu ape feeling aku .sorry guys .

Actually , till now I really don't understand what the meaning of this election . Pasai paaa mereka duk pilih aku sdgkan aku ni teruk . Tak alim . Kat luar punya laaa .  sekolah aku dhlah sekolah agama  . ramai org laen boleh jadi . bkpe ? bkpe ?!! sakit jiwa tuh tuhan je tahu. dan sampai satu thp aku cakap . ni adelah istidraj ,ALLAH saje nk bagi sbb nk tngok aku ni lebih dekat dgn Allah atau tak ? Allah nk tengok aku bangga dengan pangkat ni . ye mmg aku penah rasa . dan aku berdoa . YA ALLAH kalau bende ni mmg tk layak untuk aku tolong letak jawatan aku dgn apa2 cara yg baek .

Masa seminggu sebelum pemilihan calon-calon . Adik2 F1 . "kkja kkja sy nk undi kkja " motif dia cakap cmtuh . sbb diorang cakap aku ni sporting dgn adik2 . ape ? adekah sbb style aku ni suke bergurau dgn org dirorang ingat aku ni pndai mentadbir rakyat jelata SMAKL . sdgkan JoZan raja lawak pndai buat lawak tk jadi pun perdana menteri menggantikan si NAJIB tu . Ni yng aku nak marah . Diorang ni tk reti beze ke antara org yg ad sifat berkepimpinan dan tak ? hadoow laa . benci laa.

Senang citer aku hipokrit . Hipokrit tahap gaban ~ Sebab aku tak nak tunjuk diri aku sebenarnya . dan mungkin sbb aku ni hipokrit sangat diorang tk nmpak byk keburukan aku yg slama ni aku diam2 je . tulahh bodoh sngat aku ni selama ni . bru menyesal . apa ? selama ni aku mencarut ape . mencarut dalam hati . bodo bengong  sh*T dh mmg sebati dkt kepala hotak . aku suka ckp mengarut . kt sekolah pkai tudung labuh *sbb mmg wajib* . kat luar ? never lah nk pergi jln2 pakai tudung labuh sbb bukan typical aku laah weh . before , budak2 PKU selama ni mesti pakai tudung labuh . aku? mcam kutu yg berwarna putih org lain smua nampak warna hitam . haremmm

Dahlaaaaaaaa . cikgu2 , kawan2 , adik2 . tolong faham aku tolong fhm keadaan aku . tolong faham jiwa aku ni , sebab menajdi PKU ni bercanggah dgn jiwa aku my passion my lifestyle . aku nk retire dgn kerja ni . aku tknak aku tknakk !!!!!!!!!!!!  bukan sbb aku malas . sbb aku tk sanggup tengok adik2 dipimpin orang yg bdoh mcam aku . zero dalam bende ni . Aku tk pndai nk cakap pasal fikrah2 ni . dan bila aku kene bgi tazkirah. aku cuba untuk cari cerita untuk dismpaikan oleh mereka . dan aku selitkan moral tu je ? sedih ah kan jadi aku ? buat malu je . terpaksa berlakon baik dpn org ramai . konon boleh cakap psal ni laa tu laa . tired of being an actress acting infront of them . Bla ahh .

One more aku nak cakap .

  Kepada budak2 smakl . aku cakap awal2 aku bukan orang alim bukan orang yg disiplin . dan korang smua jangan nak buat barai dengan aku . aku benci stereotypes yang berbaur sindir dan kebencian . kalau aku buat salah , jangan nak judge aku sebelum  tengok direct dalam hati aku . perasaan aku . sebab everybody tak perfect dan semua manifesto yg aku cakap kat depan hanyalah ilusi semata2 yang sebenarnya malam tuh aku main hentam je . tkde isi !  Dah sape suruh pilih aku !? puiih


aku tulis ni pagi2 buta . sebab tadi aku tidor pastuh bangun solat isya' pukul 1.50 , dan lepas aku solat aku terus fikir pasal sekolah . aku pikir diri aku . dan aku terus on computer buat entry ni . Ok bye selamat pagi . dari saya , hamba yg lemah . Assalamulaikum