Current updates:
This place where you know the real of me. Do follow guys

Thursday, 1 August 2013

Salam Ramdhan and Eid Mubarak !


Assalamualaikum , Salam semua !!!

Today is Jummat , Last day in Ramadhan 1434H . tak lama lgi , we'll be celebrate eid mubarak ! Yahoo !
but , i didn't buy shoes,selendang raya yet ..:(  hehe .. this year , my family planned to make a grey theme . I had bought baju kurung moden warna kelabu ! syiookk. but , maybe i have one only baju raya coz what ?? becozz my mom said  , " umi cam xnak raya mana thun ni " and then , i just asked " bkpe umi ?"
my mom silent .. urmm .. I don't know what on her mind ..

Yeah , so long time i didn't update my post . asramalah katakan ..satu lgi , kalau ak nk update ,ikut mood jugakk ..skrang ni , mood aku tgh bosanng .. sbb tuh aku buat new post . nk thu tak , aku suka sgt puasa kat sekolah . sbb bleh bukak dgn kawan2 yang lain . makanan berbuka kt sana pun best . ade ikan keli , ikan patin , ikan sweet sour , nasi ayam dan banyak lagi wooo !! Air ?? bandung ada , limau ada , koko ada ..hhaaha *thumbs up * . bila ingat balik , kecur air liur aku . mlam2 ade moreh lepas tarawih . tiap2 malam aku rebut dgn kawan aku  ..hehehe ..erm , tak semestinya bukk kt skolah best . kat umah pun best jugak .. ade family .. ble pergi bazar .. MURTABAK sdap oww ! 

malam tadi hujan , Rahmat di bulan ramadhan ! harini , matahari cam redup je . malu nk keluar dia punya cahaya .. harap2 baju aku kering lah .. hehehe ..eh , aku lupalah nk buat kad hari raya kat kawan2 aku . sungguh arr ,lepas raya ni tkkan nk buat kad raya lagi.. alamatnya kene buat untuk thun depan pulak lah  hadoi ~ asaallah aku lupa sgt ni ~hurrrmm .. :(

Raya tahun ni mcam best je aku rsa , bila aku sebut sute2 . 1st raya : kat terengganu 2nd : kat terengganu mlam tuh satu family aku bertolak ke Kedah . 3rd : aku raya kat KEDAH , dan aku kene tolong sepupu2 aku untuk kawin /..  4th : ermmm . sepupu aku kawen , so raya dgn pengantin lah ! :) raya kelima smpai -----> x thulah .. raya kat kedah jee ~ mind you, aku pun terngin jugak raya kat terenganu ,aku nk raya kat umah kawan2 aku . kalau bleh , aku nk raya kt umah Vennellope ( nama samaran ) .. kau tahu spe vannellope ??? tak thu sudaah .. *gelak jahat* ..

Takperlah , raya kat mana2 pun best blake .. kan ?? okehhlah . stop smapi sini je .. smbung pulak bile2
SALAM RAMADHAN !