Current updates:
This place where you know the real of me. Do follow guys

Thursday, 30 May 2013

Exam ends up !




Assalamualaikum , hye !

Happy Holidays,dude ! Now , i've enjoy my holiday seENJOY-ENJOYnye .Naaa . i have long been time not update any entry . Lazy + Boring = this is my habits ! Don't follow2 ea . tak baik untuk kesihatan . Actually ,  aku baru je habis exam ~ yahoo !! * Kaki kiri angkat kaki kanan jejak bumi*

As long I face with exam question , banyak cabaran wooo ..tpi , tuh common lah . semua orang yang pi sekolah pernah ambik exakan ??  kan ?? so , heran apa aku .. nk tahu tak , periksa ni penting tau untuk kite , kalau tak ambik , camner nak kerja ? camner nak dpt duit $_$ ?? camner nk tanggung kos sara hidup ?? hah ! dah nampak dah nape exam tu important ?? harap2 dah..

Ada satu ceghita nak habaq mai , sedih lah jugak . it happened to me . okeh , Al-kisahnya camni . harituh  , aku exam BI paper I . aku pun jawablah , bile dah bukak tuh .. hambek kau ! mmg payah tahap gaban .. huish , aku pun jwb je ler .. tiba-tiba je , i felt sleepy and then jadi sleeping beauty .. mcam-mcam aku mimpi , tertonggek-tunggeng bagai . lena betui . lamatuh , i woke up . and terus tngok jam  .. WHAT !! oh maii ..
apa nak jdi dgn aku ni .. aku tertidur smpi 10 minit lagi waktu nk habes .. aku baru jaa question 9 ! semua soalan ada 40 ..  23 % je aku completed .. aku pun bangun dan terus buat .. smpai 32 soalan . cikgu pun cakap " ok , masa dah habis " ...warrgghhh !!  aku pun ckp ahh " alaa , bagi lah 10 minit agi .. tdi kite tertidur " .. " erm , xbleh . siapa suruh awak tidur tadi " .. " habistuh , npe tak kejutkan .. " .. then , dengan kerasnya , cikgu terik kertas .. aku pun nangis tak berlagu  ! * budak manja *

ni bukan aku , oke !

Tpi , aku harap sgt2 bi aku dpt A ..ye lah actually , aku minat giler subjek BI , kpd Mr.BI .." i'm sorry sbb buat camtuh kat awak , lain kali sy tk akan tidur lagi " . mujur paper II mcam kacang goreng hangit je !
tpi , belum tentu dpt A kan ?? okehh aa ..  kite stop lah citer pasal BI ni ,.. perkara yg lepas xyah kenangkan , REDHO jer lah .. okey lah , stop sini je  kot , TATA . Gudnite dan salam 1 Islam semua !