Current updates:
This place where you know the real of me. Do follow guys

Thursday, 21 March 2013

Sports day !



Assalamualaikum , Hye !

today , i am going to tell uolls about sukan kat sekolah aku . Best gilee ! for your information , aku ni daripada REd Warrior Team ! Daebak ! aku sebagai AJK F2 dalam organisasi rumah merah . nothing to proud -,- .Actually, aku masuk Table tennis tapi gitu aa , aku ni tak practise banyak sbb semua meja ping-pong habis semua orang conquer . aku bknnya apa , aku mmg nk practise giler2 tpi diorang cam tak bag aku test main. Tak ACI ! and then , aku takleh main sbb tak practise . tapi , nasib baik aku redha jer sbb aku pun bukan PRO sngat uh .

Nak dengar satu cerita tak , ada satu tuh kan , aku rasa kecewa giler aa sbb aku tak ambil part dalam sukan apa2 pun , dah aku ingat kalau aku tak masuk table tennis , aku boleh masuk badminton tngok2 aku tak terpilih pun . ada kawan yang sorang ni dah banyak ambil part , badminton pun dia ambil jugak . Tak aci arr!
Aku ni sbg AJK f2 pun biarlah ada part jugok dlm apa-2 permainan .. Naktahu tak ,aku nanges2 sampai macam nk runtuhkan bangunan .( hehe , xder lah smpai gitu ) ..  Last-2 kan, dengan bantuan kawan aku yang mmg baik sngat-sangat dia pujuk kakak supaya ambik aku . Then , aku pun terpilih lah ! THANKS A LOT KAWAN ! LOVEYOU !

Sekolah aku buat badminton tournament kat TER . Aku sempat practise kt sana . Lawan aku ialah kak Maya dengan kak aimi , YA ALLAH ! diorang ni mmg power aa . aku and partner aku ni apalagi . REdha jerlah . Dalam perlawanan tuh , kepala aku dah terkena racket Huda tyme dia dah buat SMASH . FUHH ! korang bleh bayangkan ? sakit lah jugak tpi akut ak kesah mana pun . kwan aku lah yg risau lebih2 aku bese-bese je. hurrmmm . haha , aku kalah jugak ! sbb dah mmg takdir dari DIA . tkper , aku tawakkal dan berharap tahun depn bleh buat yang terbaik . habis maen tuh , Huda belanja aku makan MAGGI HOT CUP ..hahaha , best aa sbb tyme duk kt sekolah mana blh makan benda camtuh.

Esok tuh pulak , aku Sukaneka , aku main game Lebuhraya pantai timur dan draw me. LPT aku klah tpi Draw me ALhamdulillah aku menang ! tak sangka ~_~ . Esok tuh , pengumuman rumah mana yang digelar juara - tyme tuh hatiku berdebar2 .. JENG jeng .. Pemenangnya adalah rumah MERAH !!!!
sungguh ku tak sangaka aku ingat rumah hijau

Dahlaa , smpai sini sajeerr ..harapan aku  , Rumah merah akan jadi WARRIOR every years !