Current updates:
This place where you know the real of me. Do follow guys

Sunday, 2 December 2012

Goodbye November, Hello December !

                                                              

                              A month to finish what you started XD

Assalamualaikum , hye uolss !

This week , I mad some changes in my blog but it's not too much . just little bit . See , my sidebar ada vintage divider kt atas and bawah , back to top button kat bawah belah tepi sekali and  my SCM player . I put a piano playlist titled ' River Flows in you - Yiruma ' . Slow tpi interesting lah jugak kan . Yg ni sy cari dekat Utube not I punya Tube . hahaha. Hope you like it,guys !

During the school holiday , my weight become heavy . 32kg ---> 34kg !! banyakkan naik .. 2kg kot ! it's SCARY  wah , aku tak nak berat, aku tak suke laa ! What can I do ? So , petang ni aku kene lah exercise so that my weight will lose. Disebabkan aku sangat bosan time cuti ni just main internet je . bgi aku itu sangat tak ckup untuk buat hatiku senang jdi aku cuba untuk buat cerpen ..sal ape eh? ( mana bleh bagi tau ) dalam proses nk complete . Harap korang semua baca ! aku buat citer ni sebab  aku nk gain aku punya knowledge yg saban hari semakin down . Ilmu ni penting tau ! So ,that's why I buat mcam tau ! * eeeuww , main ckp I , I lah pulak*

Oh ! Abang aku yang ketiga @ anak ke-4 . dah lulus dalam exam dia ! Congrats , Abg ji ~ So , apa lagi . dia bersiap-siap nk balik ke tanah air la. Dia ckp nk tempah tiket flight yg paling awal . hope dia dpt lah sbb dh lama tak jumpa dia . nak dekat setahun tak jumpa dia bukan nak dekat setahun tpi mmg dah setahun  . huhu biasa lah orang blajar kt bumi anbiya' . susah nk jumpa , kan ?

Jap , pasal Cerpen tuh nanti aku bagi tahu bile dah siap . OK ! aku tak janji tpi aku akan cuba untuk siapkan. ada faham ? Okklah , nak chow chow tu ~ Assalamualaikum  , Bubye !

                             DECEMBER , PLEASE BE NICE WITH ME 



Go For it ! 
















0 pelawak yang termahsyur:

Post a Comment