Current updates:
This place where you know the real of me. Do follow guys

Wednesday, 14 November 2012

Packing



# Packing - packing #

Assalamualaikum ,Hye ! 

See my title ? absolutely packing . Actually , aku akan pergi kem kat Scout Inn , Seberang takir pada 15 - 17 November 2012 .. lama tak ? normal lah tu .. wah !aku tak sabar - sabar nk gi kem esok . kat sana , kem tuh buat activity best sangat sangat such as Archery ( memanah ), Paintball , Abseiling (panjat-panjat) and so on .

Wah ! tengok cam mnarik je kan ? ermm . ofccozz aa sbb yuran dia tuh dah menunjukkan bahawa dia ni mmg best , the fee about RM100 only.Oh my ,berbaloi - baloi ! bukan aku nak bajet , dah mmg pengajur ni ckap berbaloi cause makanan yang disediakan , tempat penginapang berAIR-COND dan activity yang best-best mcam yang saya cakap tdi tuh ..

Classmate aku yang gi sorang je , iaitu Fatimah Zahirah .she is talkactive + sporting . she also can make a lonely become a noisy. conform tak boring Eh,lupa lah pulak ! ade sorang agi classmate aku named Puteri Nabilah . She is rich . Ayah dia ni succesful bussinessman . woah ! kelas 1 Khadijah ada 2 orang jugak ( T-mah & 'Ainun ) so semua form1 puteri just 5 orang je la .sikit je . tpi putera form1 pulak tak pasti berapa orang * sekolah aku klau p'puan panggil puteri klau laki2 plak panggil putera * hehe .don't feel weird . =)

Bile Azan dah berkumandang pada hari ini ( 14/11/12 ),buku catatan amalan kita diangkat . ampun dan maaf dri hujung rambut hingga hujung kaki andai kata ade buat silap dan salah .. jangan lupa baca doa awal dan akhir tahun yer ! # SALAM MAAL HIJRAH # 

Bubye semua , Assalamualaikum ..

To all People : Jadikan tahun depan lebih baik daripada tahun lepas ..Allright ? 


It's a new day !













0 pelawak yang termahsyur:

Post a Comment