Current updates:
This place where you know the real of me. Do follow guys

Friday, 9 November 2012

Now, I have a lesiure time


Assalamualikum,hyep!

Ouh , kesian blog aku . berhabuk dah aku tengok , tpi takper  aku boleh tiup balik .ermm ,memandangkan aku boleh grab a chance untuk bercuti lama-lama , Insya-ALLAH aku nk update blog selalu. harap-harap begitulah ..=_= Now , I have a leisure time to do a good deed . mcam lah aku ni baik sangat-sangat ..

Pada cuti akhir tahun ni , aku nak buat perkara yang best-best like playing computer, travel anywhere or anything else. Tahun lepas , family aku tak gi mana-mana pun just balik kampung kat kedah je pastu gi kenduri kat Penang and then, balik tuh singgah umah mak sedara kat KL dan balik lalu ikut cameron tu.
tapi tak duk lama-lama pun kat situ cuma singgah kedai beli buah strawberri . tahun , ni aku nak bodek ayah ngan umi aku gi kat jalan-jalan.. hehehe

Oh lupa ! aku nak fulfill my leisure time dengan lukis-lukis jugak .Actually , aku ni minat lah jugak lukis ni . lukisan aku ni x cantik mana pun sbb aku baru je nk start lukis- lukis ni . Tpi kan , klau aku lukis pun aku ni tak suka practice sbb aku pun tak tahu . dah puas melukis sTop , time bosan lukis balik . ade Sorang kawan aku kat sekolah ni , dia ni mmg minat sngat lukis . honestly speaking , lukisan dia tak lah cantik mana (*jahat)
hehee tpi bile di dah practice banyak kali okaylah jugak . bak kata pepatah      " Practices make Perfect "



okay lah , bubye ! aku nak gi dulu . HAPPY HOLIDAY , kawan-kawan !


0 pelawak yang termahsyur:

Post a Comment