Current updates:
This place where you know the real of me. Do follow guys

Wednesday, 24 October 2012

Exam Week


Assalamualaikum , Hi !

Huh , lmanya tak update blog . Miss sangat-sangat . dah nak buat mcam mana , duk kat asrama kene berkorban sikit . kan ? actually, aku dah masuk EXAM WEEK yang mana aku perlu study , study dan study .tu je kerja aku klau duduk asrama . Periksa aku bukan periksa macam sekolah lain . kitorang takder periksa akademik just ade PBS je , so kitorang kene periksa subjek aliran agama , Dah nama sekolah pun Sek.Men.Agama Kg Laut ~Wooo , banyak betul cubaan. sbb kenehafal lam bahasa arab

kelmarin aku baru je balik dari Sekolah . benornye , aku tak abis lagi exam . baru separuh tuh .lepas raya haji kene sambung balik.nnti kene Exam madah HADIs, Mutholaah,Ta'bir.Tajwid dan Sirah nabawiyyah.
Sblum ni aku periksa tafsir,imla/khat,nahu sorof,akhlak dan tauhid . semua subjek blja lam BA .except, tajwid ..

Aku sepatutnya kene study , tapi aku ttp nk gi ke PC ! maybe ade magnet kot ~ huh ! impossible la .
gane gane pun aku  kene gok lawan urat malas aku ~ kalau aku duk umah ni , susah betul nk study. mmg tak menjadi . sebab tuh aku lebih suka duk kat sekolah klau nk study . ramai kengkawan yang  boleh menjadi Penguat semangat untuk aku study .

Oh EXAM, PLEASE BE NICE . DON'T MAKE ME STRESS ! hoho,. aku teringat pulak dkt sorang cikgu ni , dia cakap klau dunia ni takder periksa mmg BODOH la orang kat dunia ni . ye la , bak kata cikgu aku , " tiada ujian tiada belajar , tiada blaja tiada matlamat " okay ..

                                                                                                     
dah lah , nak pergi dulu , SALAM . Bubye !


OK !