Current updates:
This place where you know the real of me. Do follow guys

Thursday, 12 July 2012

I LOVE HER SO MUCH

                                                      the biscuits of FRIENDSHIP


Assalamualaikum , Hi


        Ouh, tak tau nak cakap macam mana lagi.I Miss Wani so much.Dialah peneman hidup aku sewaktu aku di alam sekolah rendah.Dialah yang menceriakan aku time aku sedih, dialah yang setia mendengar luahan hatiku . Kalau aku buat lawak je,dia mesti gelak juga dan aku lah yang dicari olehnya kalau dia ade apa-apa masalah.Tapi, semua tu dulu.Sekarang , zaman dah berubah dunia pun dah maju , aku dan dia juga akan berpisah . semua mengahala arah tuju masing2.Urgh !

        Jarak antara sekolah aku dengan Wani pun dah semakin jauh.Aku di SMAKL dan dia di IMTIAZ Dungun . However, we always kept in touch,huhu Aku duk sekolah tu macam isi tanpa kuku.seperti aku duduk kat hutan yang tak berpenghuni .Bukan sekolah tu mcam jungle . Tpi , aku ni diibaratkan mcam Tarzan SMAKL . Nobody Friends . Sekurang2nya , tarzan tu ade kawan berupa gorilla, aku ? macam King Cobra snake yang mencari mangsa untuk dibuat kawan ..

        Betul kata orang ,  " Finding a friend is not too easily like finding a white pearl that in the deep sea " Is that FACT, right ? Sometimes, orang tak leh terima .. Tpi , FRIENDS kat sini ialah orang yang Truth dalam persahabatan dan often reprimand us when we do something wrong .Bukannya kawan yang selalu membawa kite ke arah kejahatan dan kemusnahan tetapi sebaliknya ..Faham? harap korang faham ..

        Nak tahu tak ,  many memories often vivid in my mind .Ada yang sedih,happy,marah and so on . Tpi , bile dah masuk alam menengah , semua peristiwa tuh macam dah melayang ke tempat lain.Susah nak ingat balik.Aku harap kan , aku boleh ingat kembali memori indah kami bersama dan boleh catat . ERm ..

        To my Bestie , Nursyazwani . You are the best !  No other can replace you . Saya still rindukan awak ,walaupun kite ni berjauhan . Saya harap , awak berada disisi saya suatu hari nanti . PLease , Put me in your heart and mind .. =) I Love You so muchiesdear !

               you can make my day WONDERFUL one dayXD