Current updates:
This place where you know the real of me. Do follow guys

Sunday, 3 June 2012

I MISS MY BLOG





                                        I hope , I have a wonderful day tomorrow ^-^
                       
Assalamualaikum , Hyep !

       Big earthling HELLO to all readers ! aku rindu aa Blog aku,woooo ! lama dah aku tak update blog.Aaaacho! debunya blog aku ,patutlah aku bersin kuat semacam je ni  XD .Sorry aa , mmg lama dah aku tak update ! Lepas balik dari Holiday Camp Planned ( Kem cuti terancang ).Then , balik kampung kat Kedah . So , banyak mase aku luangkan with my cousins . mmg SYIOK !

      Tadi aku ade edit blog aku , aku tukar jadi Mat Jenim .eh ! silap2x. DENIM la..aku pun tak tahu denim tu apa . Aku dapat tutorial ni dri kak Lyssa Faizureen .Kali ini aku dah serik hias blog . It waste more my time.huhu.Amalan syaitan kot . Okee, aku puas hati lah sikit dgn hiasan blog aku . klau ade rating aku bagi 59.9% je la .hewhewhew. =D

       Eeh , So pity my niece .Dia sakit tekak . klau dia nangis mesti serak . sadiss ~_~ . Actually , bagi aku seserak suara dia pun dia tetap cute disisi aku.XD aku mmg sayang giler-II aa dgn anak saudara aku . I wish when her grown up , she loves me more than she loves her toys.ngee =) Touched (=

                                              Asna Madiha Anas Yang Cute

       Selepas maghrib,sempat agih aku with my bro and sis tngok video sorang Vlogger ni . Dia ni famous lah katakan , nama diberi " MAT LUTFHI " tak silap aku,dia ni asal negeri utara wether Kedah,P.Penang or Perlis.Hurmm,taa kesah laa yang penting dia tuh orang melayu =D Video dia mmg lawak,aku suke sangat !. Then,dia ni guna bahasa ROJAK * malay + English *Then, dia ni belajar kat Negara Koala 'n' Kanggaroo . mesti best , kan ? ramai orang anggap muka dia lebih kurang mcam EUNHYUK .. is that fact , right ? hurrmm


                                      Ya Allah!nape kau kelakar sangat?CakapXD

      Okeylah , setakat ni saje je kot . Tak larat dah nak type memanjang mcam kerangan BM . LP kate " Go , Go "  katil ckp  " Come Here ,Come Here " .. So , aku nk buat taik mata dulu ,klau ade pape cerita aku post agi . Insya ALLAH . That is all for today

Assalamualaikum , Bubbye !

0 pelawak yang termahsyur:

Post a Comment