Current updates:
This place where you know the real of me. Do follow guys

Monday, 14 November 2011

Result UPSR 2011

Assalamualaikum .W.B.T . =)
 huhu , Result UPSR 2011 ni keluar pada 17 . 11 . 2011 .. hari akhir persekolahan . tak best lah mcm ni ..
kenapa hari terakhir .. huhu .. nak thu , hati saya ni berdegup kencang tahap maksimun ..sebenarnya , tak pun .. tahap minimun je .. huhu  .. * e'eleh .. mcm lah Dpat 5A .. hmphhh !  ...  * huhu .. tak thu nk cakap apa .. nk cakap maksimun tuh dh kira mengade - 2 .. klau maksimum tu mcm berlagak sgt dpat 5  A ..So , I choose  the modest ,, sederhana je .  walaupun result tak keluar lagi , ada org cakap sekolah saya dapat 6 org je.. Almaklumlah , sekolah SRIQ tak byk mana pun  candicate -2  .. huhu ... hanya 31 only .. klau tak percaya tanyalah Gurubesar SRIQ .  huhu ..  saya nk cerita something lar .. huhu .. pada malam itu , ermm .. masa 13.11.11 kot .. huhu .. malam tuh , sy tgah solat maghrib .. pastu dengar my mum tanya adik saya mcm ni
" umar , umar rasa kak cik dpat berapa UPSR ? " asked my mum ,, and then ,  " entah lah , tak thu lah " .. replied my bro . huhu .. masa tuh , sangsi lah jugak .. AIK ? tiba -2 jer ummi tanya mcm tuh .. before tuh ,  jarang lah pula . huhu .. masa tuh , solat maghrib mmg tak khusyuk .. huhu .. dalam hati , " mesti ar 5A " .. hehe .. after that , ni pasal ayah sy pulak .. masa tuh sy tgah main game CAFE WORLD & CITVILLE kat Facebook ..ayah saya mari kat saya and he asked me  "  kak cik , klau kak cik dapat result nnti ,, kak cik buat apa lepas tuh ? " .. then , sy jawab  " ermm , kak cik tel ayah yg kak cik dpt _____ "  ..  " lain kali , org buat sujud syukur .. baru berkat ILMU yang ALLAH bgi  , sujud tu membuktikan bahawa yg kita ni ingat pada ALLAH  " Nasihat Ayah ku   ~ . dlm hati masa tuh , " asal pulak kene sujud syukur ? ayah mcm thu -2 je yg sy ni dpt berapa .. ".. masa tuh , buat easy -easy je lah sambil main GAME , sy sempat juga tanya ayah saya . mcm mana sujud syukur ? huhu .. tak ingat dah .. lama tak belajar ..  sbb sujud ni tak pernah buat pun .
okay lah ,, setakat ini saje yg boleh bagithu ,, yg lain tu   .. leave jer ..  Keputusan UPSR tu , nnti saya buat new POST..  huhu .. okay   ? .. klau  KO sudah ..   -  hhmphh -  LOL ..
Gudbye , ya ! thanks fir willing to read my entry ,,  this Entry i Share with U all ..  And u could Share ur entry too with me ,,   SALAM SEJAHTERA !


              

3 comments:

  1. Maaf , Entry tergantungg ~ Aiyakk !

    ReplyDelete
  2. follow yours baby . rajin2 update entry k? And letak lah any shout box supaya senanag org datang melawat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okaay ~baru sedar ad org komen .. sorry lambat balas .. rasa-rasa dah setahun ~hehe gomei na san !

      Delete