Current updates:
This place where you know the real of me. Do follow guys

Wednesday, 2 November 2011

Belum Belajar .

Assalamualaikum ..

Today .. awal - awal pagi lagi saya dh rancang untuk mengEDIT blog ..huhu .. Al- Maklumlah.. Saya ni bukan pandai sangat pun .. bile tgok blog org , rase dengki lar .. sbab diorang semua pandai ..huhu .. sebenarnya kan ,sy tak thu pun freebies,icon and other tool Blog .. huhu .. sedih betullah .. sy pun nk jugak blog saya cantik .. saya ade banyak citarasa .. ada nk buat mcm ni .. nak buat mcam ni lah .. sungguh Banyak .. huhu .. now , i need someone teach me how to make blog beautiful .. like Butterfly Flutter around The Flower .. hoho.. sesiapa yang tahu , boleh tak tolong saya ? tak baik tau kedekut ilmu ... nnti ALLAH tarik balik .. tpi kan , klau ilmu mengedit bog ni .. ALLAH tarik tak ? huhu..  ( soalan yg mengada-ngada ) .. hehe .. Dengan Izin ALLAH lah ..Allah yang maha menentukan ..tadi , saya cuba lah buat tempat komen saya nmpak menarik , tpi kan .. bila saya edit kat ' EDIT HTML ni .. rase geram . x suka lah  .. see ! what happen.. IT become ugly .. huhu .. ni saya punya fasalLah .. siapa suruh ikut ajaran salah .. huhu .. okay lah .! saya tak nak banyak sangat menaip .. sbb otak dh JAM .. tak thu nk buat apa .. hehe ..

Assalamualaikum .. SALAM ...
GoodBye ..

                          

2 comments:

  1. mak ! mcm mana ni . dh tak elok pulak .. huhu

    ReplyDelete
  2. testing . testing ..
    1 , 2 , 3 .. ngee ~~

    ReplyDelete