Current updates:
This place where you know the real of me. Do follow guys

Monday, 14 November 2011

Result UPSR 2011

Assalamualaikum .W.B.T . =)
 huhu , Result UPSR 2011 ni keluar pada 17 . 11 . 2011 .. hari akhir persekolahan . tak best lah mcm ni ..
kenapa hari terakhir .. huhu .. nak thu , hati saya ni berdegup kencang tahap maksimun ..sebenarnya , tak pun .. tahap minimun je .. huhu  .. * e'eleh .. mcm lah Dpat 5A .. hmphhh !  ...  * huhu .. tak thu nk cakap apa .. nk cakap maksimun tuh dh kira mengade - 2 .. klau maksimum tu mcm berlagak sgt dpat 5  A ..So , I choose  the modest ,, sederhana je .  walaupun result tak keluar lagi , ada org cakap sekolah saya dapat 6 org je.. Almaklumlah , sekolah SRIQ tak byk mana pun  candicate -2  .. huhu ... hanya 31 only .. klau tak percaya tanyalah Gurubesar SRIQ .  huhu ..  saya nk cerita something lar .. huhu .. pada malam itu , ermm .. masa 13.11.11 kot .. huhu .. malam tuh , sy tgah solat maghrib .. pastu dengar my mum tanya adik saya mcm ni
" umar , umar rasa kak cik dpat berapa UPSR ? " asked my mum ,, and then ,  " entah lah , tak thu lah " .. replied my bro . huhu .. masa tuh , sangsi lah jugak .. AIK ? tiba -2 jer ummi tanya mcm tuh .. before tuh ,  jarang lah pula . huhu .. masa tuh , solat maghrib mmg tak khusyuk .. huhu .. dalam hati , " mesti ar 5A " .. hehe .. after that , ni pasal ayah sy pulak .. masa tuh sy tgah main game CAFE WORLD & CITVILLE kat Facebook ..ayah saya mari kat saya and he asked me  "  kak cik , klau kak cik dapat result nnti ,, kak cik buat apa lepas tuh ? " .. then , sy jawab  " ermm , kak cik tel ayah yg kak cik dpt _____ "  ..  " lain kali , org buat sujud syukur .. baru berkat ILMU yang ALLAH bgi  , sujud tu membuktikan bahawa yg kita ni ingat pada ALLAH  " Nasihat Ayah ku   ~ . dlm hati masa tuh , " asal pulak kene sujud syukur ? ayah mcm thu -2 je yg sy ni dpt berapa .. ".. masa tuh , buat easy -easy je lah sambil main GAME , sy sempat juga tanya ayah saya . mcm mana sujud syukur ? huhu .. tak ingat dah .. lama tak belajar ..  sbb sujud ni tak pernah buat pun .
okay lah ,, setakat ini saje yg boleh bagithu ,, yg lain tu   .. leave jer ..  Keputusan UPSR tu , nnti saya buat new POST..  huhu .. okay   ? .. klau  KO sudah ..   -  hhmphh -  LOL ..
Gudbye , ya ! thanks fir willing to read my entry ,,  this Entry i Share with U all ..  And u could Share ur entry too with me ,,   SALAM SEJAHTERA !


              

Wednesday, 2 November 2011

Belum Belajar .

Assalamualaikum ..

Today .. awal - awal pagi lagi saya dh rancang untuk mengEDIT blog ..huhu .. Al- Maklumlah.. Saya ni bukan pandai sangat pun .. bile tgok blog org , rase dengki lar .. sbab diorang semua pandai ..huhu .. sebenarnya kan ,sy tak thu pun freebies,icon and other tool Blog .. huhu .. sedih betullah .. sy pun nk jugak blog saya cantik .. saya ade banyak citarasa .. ada nk buat mcm ni .. nak buat mcam ni lah .. sungguh Banyak .. huhu .. now , i need someone teach me how to make blog beautiful .. like Butterfly Flutter around The Flower .. hoho.. sesiapa yang tahu , boleh tak tolong saya ? tak baik tau kedekut ilmu ... nnti ALLAH tarik balik .. tpi kan , klau ilmu mengedit bog ni .. ALLAH tarik tak ? huhu..  ( soalan yg mengada-ngada ) .. hehe .. Dengan Izin ALLAH lah ..Allah yang maha menentukan ..tadi , saya cuba lah buat tempat komen saya nmpak menarik , tpi kan .. bila saya edit kat ' EDIT HTML ni .. rase geram . x suka lah  .. see ! what happen.. IT become ugly .. huhu .. ni saya punya fasalLah .. siapa suruh ikut ajaran salah .. huhu .. okay lah .! saya tak nak banyak sangat menaip .. sbb otak dh JAM .. tak thu nk buat apa .. hehe ..

Assalamualaikum .. SALAM ...
GoodBye ..